понеделник, 8 октомври 2012 г.

Ники Минаж обиди и заплаши Марая Кери

Рапърката не успя да сдържи нервите си по време на шоуто "American Idol". Тя се развика и напсува една от най-известните поп певици на всички времена.
Истинска драма сполетя публика в Шарлот, Северна Каролина. Младата гангстерка и топ изпълнителката са съдии в музикалното риалити. Уви, двете не са на едно мнение, a спора е започнал поради факта, че Кери не одобрила качествата на eдин от участниците, на който симпатизирала Ники. 

В интернет се появиха скандални кадри, в които става ясно, че американските медии не спекулират. Под видеото има текст с репликите, които си отправят двете звезди. Определено обаче Ники Минаж е бясна и не спира да нарежда колежката си. Тук можете да гледате целия въпросен клип: http://www.youtube.com/. Само за седмица видеото е гледано от над два милиона души. 

След случилото се, Марая увеличила броят на гардовете си понеже се страхувала за живота си. По нейните думи, нестандартната певица е нестабилна, неадекватна и държаща се като 3-годишно дете. От своя страна пък на рапърката й е дошло в повече, че партньорката й имала голямо самочувствие и всеки ден по няколко пъти натяквала пищната си автобиография. 



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: