вторник, 2 октомври 2012 г.

Дейв Грол си дава почивка от музиката

Фронтменът на Foo Fighters обяви, че иска да има повече свободно време. Някои фенове обаче се страхуват, че по този повод бандата има вероятност да се разпадне. 
В края на миналата седмица на музикален фестивал в Ню Йорк Дейв пусна слуха, че нашумялата група може да бъде в застой. Това шокира всички меломани по целия свят. Изпълнителят потвърди информацията в социалните мрежи.

По време на концерта на 29 септември Грол заявил, че иска да даде всичко от себе си, тъй като не е сигурен кога пак ще има възможност да бъде на една сцена заедно с момчетата. Във фейсбук той написа: "Да, бях сериозен. Не съм сигурен кога Foo Fighters ще свирят отново. Но не се отчайвайте! Не съм казал, че не искам да съм част от бандата. Понякога е нужно просто да постоиш в гаража за известно време." 

Американецът допълни още, че музиката и колегите му са неговото "семейство" и "свят". Явно обаче той има нужда от малко почивка. Въпреки това певеца не престава да работи и скоро ще се появи нов проект - документален филм с името "Sound City". Това, според него, е най-важният проект, по който някога е работил.


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: