понеделник, 29 октомври 2012 г.

Семейство Бекъм се мести в Ню Йорк

Стилната дама иска да се развива в кариерата си като дизайнер. Това ще е и причината ако скоро фамилията смени местоживеенето си.
Двойката в момента се е установява в Лос Анджелис с децата си, но обмисля да се премести в Ню Йорк. Именно там Виктория може да се концентрира върху нейната модна линия.

Според информация на сп."Grazia", на този етап семейството обсъжда тази опция. Дилемата била дали Дейвид да остане в LA Galaxy, да напусне отбора или съвсем да се оттегли от футбола.

Мис Пош искала да развие бизнеса си и да отвори първия си магазин точно
в NYC. Тя проучвала възможностите още от разстояние. Имала идея и за семеен бизнес с футболната легенда.

Говори се, че звездната двойка имала желание да се мести и в Лондон, но се тревожила, че промяната може да се окаже твърде драматична за малчуганите им и да сложи край на футболната кариера на Бекъм.

В британската столица красавицата вече има свое студио и като цяло всички обичат живота там, но това би била голяма стъпка и рязка промяна в начина им на живот, която несъмнено ще се отрази най-вече на децата. Родителите не били сигурни, че са готови да направят такава жертва. 


В крайна сметка в най-скоро време пък блондина трябва да реши какво възнамерява да прави за бъдеще. Преди време той беше споменал, че мисли да се оттегля от терена. 



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: