сряда, 26 декември 2012 г.

Джанет Джексън планира сватба за 20 млн. долара

Американските медии пуснаха слуха, че сестрата на покойния Крал на поп музиката ще се омъжва. Тя планирала сватба през идната година.
От години насам в САЩ се спекулира със семейния статус на певицата. Само ден след Рождество Христово няколко сайта за жълтини отново изригнаха с новината, че сестрата на Майкъл ще мине под венчилото.

Уисам ал Мана искал да раздаде на всички гости на тържеството часовници с марката ”Ролекс”, общата сума на които е 10 000 долара. В края на 2013-та двойката ще похарчи три милиона долара само за пътя на 500-те души, които ще я уважат.

Джанет и приятелят й са заедно от лятото на 2010-та година. Той е с десетина години по-млад от нея, но това не пречи на богаташа от Катар да пръсне луди пари по дългоочакваното събитие. Той ще наеме частни самолети за всички роднини на дамата, освен това е резервирал готвач, който да изготви специално меню.

Близки до младоженците твърдят, че младежът е подарил скъп и голям пръстен на изпълнителката, но тя се страхувала да не го загуби. Това била причината да го държи на сигурно място.

Това ще бъде третият брак за чернокожата звезда. Тя е била омъжена за дългогодишният й бизнес партньор Рене Елизондо, с когото сключва брак тайно. Преди него е била женена за Джеймс Дъбардж.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: