понеделник, 3 декември 2012 г.

Вижте най-новите БГ поп проекти

Само за един уикенд четирима от най-обичаните български изпълнители издадоха последните си видеа. Скоро меломаните могат да очакват и още изненади.
С настъпването на по-студените дни се появиха и първите Коледни песни. Началото даде проекта на "Кока-Кола" под мотото "Заедно с теб". В парчето се включиха Поли Генова, Орлин Павлов, Орлин Горанов, Дивна, Богомил и Lexus. Тук можете да гледате клипа, който предава една празнична атмосфера: http://www.youtube.com/.

В началото на този уикенд Миро се завърна на музикалната сцена с "Върха на планината". Видеото е доста различно, има много природа, а част от текста е от "Песен на песните". Песента е по музика и текст на самия певец, а за аранжимента е помогнал и Иван Иванов. В проекта взимат участие още Калин Вельов, Жени Джамбазова и Севинч Ибрахим. Финаления мастеринг е на Дейв Къч. Режисьор на клипа е Николай Павлов. Само за два дни видеото е видяно от над 18 хиляди души. Вижте го на следния линк: http://www.youtube.com/.

Ден по-късно излезе "Две" на Поли Генова. Парчето е доста нестандартно и не е във веселяшкия стил на изпълнителката. То ни говори за приятелите, които сме изгубили. В клипа виждаме две момичета, които са приятелки от деца, но в последствие едното е болно от рак. Доста силен текст, малко меланхолия, но ефекта е потресаващ. Можете да го гледате тук: http://www.youtube.com/.

Момичето, което никой не може да го спре се появи с нов сингъл. Дивна продължава да работи с Криско, който е и продуцент на проекта. "Готов ли си за мен" е сниман в София, а сюжета е отново със свеж, младежки, спортен и любовен привкус. Можете да му се насладите тук: http://www.youtube.com/.

Графа също изненада с нова песен като отново залага на рапа. Влади този път не си партнира с Бобо, а с Jahmmi. В "Causa Perduta" се разказва за недоброжелателите, интригантите и енергийните вампири около нас. Видеото е с доста животни и бойни изкуства. Очертава се този да е зимния хит, след като "Дим да ме няма" стана летния на 2012-та. Гледайте го на следния линк: http://www.youtube.com/.

На 6 декември пък Д2 ще издадат най-новия си албум и ще пуснат най-новото си видео в интернет. Скоро очаквайте повече подробности около бандата. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: