понеделник, 10 декември 2012 г.

Gravity Co. с нов албум

На 13 декември момчетата ще се завърнат с нов проект, който е един от най-емоционалните им досега. През 2012г. се навършват и 10 години от създаването на групата.
Компилацията ще е четвъртата до този момент за бандата и ще се казва "Lost Satellite". В нея ще бъдат включени десет от най-новите песни на Gravity Co. Точно десет години по-късно на същата дата музикантите са решили да промотират новия си диск, с надеждата, че освен верните им приятели и колеги, на събитието да дойдат много нови фенове.

На 13 декември в столичния "Mixtape 5" меломаните ще могат да чуят освен последните парчета на групата и някои от най-популярните им, по-стари такива. Любопитното е, че последните детайли около албума са мастерирани от Майк Марш. Той е работил с The Chemical Brothers, Depeche Mode, Massive Attack и други.

Освен това, Gravity Co. ще пуснат албума си за безплатно сваляне в интернет. Разбира се, който желае да си го закупи няма да бъде спрян, но идеята е, че родните ни изпълнители искат творчеството им да бъде достъпно за повече хора. 

След промоцията момчетата тръгват на турне - на 14-ти декември ще свирят в Стара Загора, на 25-ти ще са в Пловдив, а на 27-ми в Русе.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: