петък, 14 декември 2012 г.

Jessie J отмени турнето си

Британката отложи предстоящата си обиколка във Великобритания понеже не успяла да довърши последния си албум.
Звездата не успя да завърши новия си албум навреме. Това била причината певицата да стопира и тура си. 

Джеси Джей планира да се завърне в класациите в началото на следващата година. След като през 2011-та тя дебютира с компилацията "Who You Are", сега изпълнителката ще представи новите си проекти и ще реализира серия от концерти в цяла Великобритания и Ирландия.

Въпреки това, студийни записи са отнели повече време от очакваното и песните няма да са готови за турнето, което трябваше да стартира през февруари. Събитието ще се състои с 8-месечно закъснение.

Тя казва в изявление следното: "Аз искам да съм първата, която да съобщи, че моята "Nice to Meet You Tour" е разсрочена за следващата година. Аз наистина съжалявам, но се надявам, всички да разберат, че това се наложи понеже искам да довърша новия си албум. Обещавам да покажа най-доброто от себе си и не мога да чакам да чуете новите ми песни. Всички билети за ще бъдат валидни, но ще има нови дати за лайфовете."

Турнето трябваше да започне в Нотингам на 26 февруари, но сега началото му ще бъде сложено в Белфаст, Северна Ирландия на 15 октомври.


Снимка http://www.google.bg/

Няма коментари: