четвъртък, 20 декември 2012 г.

Били Хлапето и Lexus с нов трак

Рапърите, които взривиха клубовете с "Баш майсторска" сега ще зарадват феновете с нов проект. В него ще вземат участие Fang, Hoodini, а Dim4ou и Криско се появяват във видеото.
В интервю за "Music Space TV" Били и Майкъл не пожелаха да кажат как ще се казва новата им песен, но обещаха брутален бийт, рими и клип. Снимките са правени във Варна, на голяма тераса в апартамент с изглед към морето. Режисьор е Bashmotion, a като специални гости в кадър влизат Димчоу и Криско.

Били Хлапето разкри, че във следващото видео ще включи и бургаския рапър F.O. Двамата не са се познавали до този момент, в противен случай и той щеше да участва в съвместната продукция. Бургаският рапър и продуцент Fang, който е направил ремикса на хитовата песен на Лора Караджова "Спуснати завеси", също се е присъединил в новия трак.

Съвсем скоро ще може да видим и крайния резултат и сами да преценим дали наистина проекта е толкова разтърсващ колкото ни го рекламираха. Дотогава на следващия линк можете да се насладите на новото видео на Димчоу и ATS "Пилето във фурната": http://www.youtube.com/.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: