петък, 7 декември 2012 г.

Франки Мюниц получи инфаркт

Актьорът се възстановява от мини сърдечен удар. Той се "похвали" за случката в социалните мрежи.
Един от любимците на децата - Малкъм от едноименния сериал получи мини инфаркт в края на миналата седмица. Въпреки че е едва на 27 години младежът споделя с притеснение, че трябва да наблегне повече на здравето си. 

"Бях в болница миналия петък. Претърпях мини удар, което изобщо не е забавно. Трябва да започна да се грижа за тялото си. Остарявам", написа звездата в туитър. Източници, близки до Франки, казаха за сайта www.TMZ.com, че бил откаран в спешното отделение на болница в Аризона в петък, когато приятели забелязали, че “той се държи странно”. Момъка говорил несвързано, а близките му изпаднали в паника какво точно се случва с него.

Лекарите обяснили, че е преживял “малък удар”, но не знаят причината, нещо повече - дори са в недоумение какво може да е предизвикало инцидента. Окончателните резултати на артиста ще излязат скоро. Тогава се очаква да има повече информация за състоянието му.  На този етап медиците са препоръчали на американеца да си почива повече и да не се натоварва излишно.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: