вторник, 11 декември 2012 г.

Вижте най-новите БГ хип-хоп проекти

Изпълнителите, чиито песни станаха тотални хитове това лято са готови с нови изненади за феновете. Какво и от кого да очакваме в скоро време ще научите в следващите редове.
Най-новото си видео показа Криско. Песента се казва "Не дължа нищо", а музиката и текста са дело на рапъра. В клипа участва и дъщерята на Христо Стоичков - Мика. Не спряха и спелулациите, че може би госпожицата има повече от колегиални отношения с момчето от Габрово. Тук можете да гледате въпросното видео, в което участие вземат балет "Магия": http://www.youtube.com/. Самия изпълнител сподели пред "Music Space TV", че в момента работи по проект заедно с някои от хората, които направиха най-големите хитове това лято. Предстои да разберем кои са те и какво са ни подготвили.

Ангел и Моисей също заснеха клипа към последния си сингъл "Повече". Този път момчетата ще ги видим в солов проект, без в него да се включва друг популярен певец. Интересното е, че за снимките дуото е поканило приятели и истински са се забавлявали. Те разкриха, че идеята на песента била да надъхат почитателите си, за да ходят повече на техните участия. 

Лора Караджова също в най-скоро време ще представи последното си парче. В него по традиция ще се включат GoodSlav, Део и Буч. Този път момичето, което обича лятото, ще ни изненада с видео на зимна тематика. В клипа ще става дума за писти, кръчми и други подобни зимни забавления.

В интернет се появи и ремикс на "Ши ги клатя". Димчоу пусна новата версия на песента в социалните мрежи и разкри вълнението си, че публиката до такава степен одобрява творчеството му, че реализира сама нови и свежи идеи. Можете да чуете ремикса на следващия линк: http://www.youtube.com/.


Снимка http://www.google.bg/

Няма коментари: