вторник, 4 декември 2012 г.

Официално: Кейт е бременна

Бъкингамския дворец потвърди, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са в очакване на първата си рожба. Мидълтън била приета в болница поради остра болка в стомаха. 
Херцогинята почувствала неразположение рано сутрин и затова била откарана в болнично заведение, където по принцип я съветвали, че трябва да хидратира организма си и да консумира допълнителни хранителни добавки. Часове по-късно новината за бебето била публикувана в официалния сайт на двойката. 

Кейт ще остане в болницата още няколко дни, бремеността й е в ранен етап и след изписването се нуждае от почивка, коментират английските издания. С тази вест най-накрая всички медии ще престанат със спекулациите. От април 2011-та до този момент почти непрестанно таблоидите пускаха слуха, че кралското семейство очаква наследник. Ето и част от тях:

На последната си визита в Азия дамата отказала да пие вино и предпочела водата, а принц Уилям пък споменал, че иска да има поне две момчета. Само седмица по-рано, сп. "Star" обяви, че двойката е замислила "страстна нощ заедно" след олимпиадата в Лондон. През ноември 2011г., само шест месеца след сватбата, друго издание "In Touch" съобщава, че Кейт е в шестата седмица. Тя отказа да опита и фъстъчено масло на проява на УНИЦЕФ, което пак доведе до клюката, че може би очаква дете. 

През юни тази година, "Us Weekly" разкри, че кралската двойка планира да зачене "между септември 2012г. и лятото на 2013." През септември "Star Magazine" показа фотоси, на които си личи, че британката  пие само вода, но тогава много хора считаха, че снимките са обработени на Photoshop.

Миналия месец най-добрата приятелка на Кейт - Джесика, сподели пред австралийски таблоид, че двойката очаква рожба и ще обяви новината през декември. Така и стана. 

 
Новороденото ще е третия пра-внук или третата пра-внучка на кралица Елизабет II след Савана и Исла Филипс, първи племенник или племенница на принц Хари и ще направи Пипа Мидълтън горда леля.




Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: