четвъртък, 27 декември 2012 г.

Гуинет Полтроу издава нова книга с рецепти

Това ще е второто издание написано от актрисата. Тя ще представи на читателите здравословни рецепти, които е събирала през годините.
Гуинет Полтроу е изключително голяма почитателка на здравословния начин на живот, йогата и стилния имидж. Многократно е печелила награди за перфектния си външен вид. Това се дължи несъмнено и на режима й на хранене. 

Дамата, която е запален готвач и обича храната ще даде ценни съвети на читателите как да подобрят метаболизма си. Четивото се казва "It's All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great" и ще стимулира към по-полезно съобразен начин на живот. 

Новата книга ще съдържа 185 рецепти, в който ще има такива посветени на хумуса, пестото от лук и мента. Ще се наблегне и на бургерите от сьомга с маринован джинджифил и разбира се на сладките. 

Актрисата харесва да приготвя питателни ястия, когато иска да отслабне, за да изглежда по-добре и да се чувства по-енергична.

Готварският наръчник ще бъде пуснат на пазара през април 2013-та. Той излиза две години, след като блондинката сподели със света най-любимите си семейни рецепти, които знае от баща си. 


Снимкаhttp://www.google.bg/

Няма коментари: