четвъртък, 13 декември 2012 г.

Ръсел Кроу се събира със жена си?

Актьорът е твърдо решен да си върне семейството отново. След като приключи двата си проекта, той щял да се съсредоточи върху личния си живот.
Въпреки раздялата със съпругата му, от която има две деца Ръсел е готов на всичко само и сама да си я върне обратно. Ангажиментите покрай двата големи филма, в които се снима не са малко, но след като премине еуфорията около тях, звездата е решена да обърне внимание на най-близките си. 

Кроу участва в най-новата продукция ремейка на "Клетниците"/"Les Miserables", освен това се включва и в "Winter's Tale". Той написа в Twitter: "Веднага щом свърша тази работа и се прибера, моят приоритет е да се опитам да събера семейството си отново заедно''.

Относно слуховете, че е се среща със бившата жена на Били Джоел, Кейти Лий, блондина коментира, че това не е вярно. Освен това Даниел Спенсър изказа благодарност на феновете си в социалните мрежи за подкрепата и за това, че те са били до нея в момента, когато двойката се е разделила.

Дамата завърши на второ място в австралийското предаване "'Dancing with the Stars". Тя сподели, че е нямала време да пише на почитателите си поради работата й в шоуто. От своя страна актьора е разстроен, че не може да вижда синовете си, които са в Сидни в момента. 
 
Преди две седмици той се оплака, че програмата му е толкова пълна, а той иска да се прибере при децата си.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: