сряда, 5 декември 2012 г.

D2 с нов албум

Момчетата не спират да изненадват феновете си с нови проекти, нов член на бандата. На 6 декември излиза новата им компилация и ново видео към едно от парчетата. 
На Никулден рокаджиите решиха да направят Коледния си концерт. В София Лайв Клуб почитателите на Д2 ще могат да им се насладят, а специален гост ще бъде Любо Киров. Той ще изпълни някои от по-старите песни на бандата. Меломаните ще видят и Дидо да свири на китара. Шоуто ще бъде около два часа и ще е уникално, споделят момчетата. 

Събитието е с мотото "SEX, Лъжи и Музика", началото ще е в 10:00, а входа в деня на проявата ще е 15лева. В интернет групата вече пусна игра, с която да предизвика феновете си. Който се тагне на техен плакат има възможност да спечели двойна покана за промоцията. 

Този албум е дългоочакван. Самия Митко Кърнев си беше дал обещание, че ще обръсне брадата си, когато компилацията стане факт. Утре ще се състои и официалната премиера на най-мащабния видео проект на Д2. За него те обявиха кастинг за участници. На концерта ще бъде излъчен клипа, в който главната положителна роля на Добрия се изпълнява от Никола Стоянов или Тино от "Революция Z: Секс, лъжи и музика“. Ето защо бандата е посветила името на лайфа си на сериала.

Освен това Д2 имат нов барабанист. Той се казва Васил Вутев и е работил с тях преди години в "Не мога да спра да те обичам". Наскоро се е прибрал в България и е започнал да записва партиите в последния албум. "Най-правилния избор беше да остане в бандата", на мнение е китариста.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: