сряда, 3 април 2013 г.

Стела Петрова с дебютно видео

За разлика от колегите си от "X Factor", които почти веднага след шоуто изкараха пилотните си проекти, певицата не е имала за цел спешно да издаде сингъл. Той обаче е факт. 
"Mistake" или "Грешка" е озаглавено дебютното парче на изпълнителката, чието поведение беше доста коментирано преди и след предаването. Меломаните не разбираха защо Стела плаче почти всеки път като излезе на сцена и е толкова неуверена в себе си.

Въпреки че до скоро чернокосата певица имаше обици на трапчинките на двете си бузи, сега е наблегнала на изключително изчистена и нежна визия. Във фен страницата си дори е написала, че музиката има много нежно лице. 

Вчера се състоя и официалната премиера на видеото в столичен клуб, а днес в сутрешния блок на Нова телевизия беше и телевизионната му такава. Любопитен факт, който музикантите споделиха в студиото на "Здравей, България" беше, че Маргарита Алексиева - Мей била единствения представител от "X Factor" на събитието. Режисьор на клипа е Jeason Brad Lewis. Певицата се похвали в ефир и с новия си татус - седем черни звезди, които падат от ухото към врата й.

Тук можете да гледате въпросния първи самостоятелен проект на любимката на Мария Илиева: http://www.youtube.com/.


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: