сряда, 24 април 2013 г.

"Iron Man 3" предизвика дебати относно тероризма

Робърт Дауни Джуниър е щастлив, че публиката говори за новия му проект. Едни от основните въпроси, които се обсъждат е този с тероризма и развитието на технологиите. 
Въпреки че официалната премиера на "Iron Man 3" е на 26 април и феновете са гледали само рекламата му, лентата предизвика множество от коментари още преди появата си. Почитателите на филма дискутират дали медиите са двигателя на тероризма и до каква степен се е развила генетиката. 

48-годишният актьор е доволен, че продукцията кара децата да мислят за нещата от живота и че именно чрез нея малчуганите са заинтригувани да намерят отговорите на така сложните за тях проблеми. 

Робърт Дауни Джуниър казва: "Ние просто искахме да стигнем до точката, където децата ще искат да си зададат този въпрос, когато напускат киното. Искахме хората да разговорят за това как се развиват технологиите и дали те могат да бъдат политически обвързани и свързани с тероризма и медиите. Ще бъда щастлив ако това стане и тези дебати бъдат с цел забавление."

След успеха на комикса "Avengers Assemble", в който звездата отново влиза в ролята на железния човек, тя ще се радва отново да бъде в центъра на вниманието, след като сега се завръща в третото продължение на сагата. 


Американецът разкрива пред сп. "Nuts'': "Ако бях Тони, бих казал, че това, което ми харесва най-много е да съм в центъра на вниманието отново! Този проект имаше голяма роля за моето смирение и да осъзная, че бях само част от нещо по-голямо като "Avengers Assemble" и се получи страхотно."



 Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: