сряда, 17 април 2013 г.

Jamiroquai & Jessie J в София през юни

Бандата е обещала истинско шоу за българската публика. Нещо повече - българските организатори са планирали заедно с британците да дойде и Джеси Джей. 
Една от най-обичаните групи, които трябваше да вземе участие на фестивала Elevation 2011, сега се завръща с още по-голям хъс. Момчетата не са забравили колко топло са ги приветствали феновете и разкриха, че са им длъжници. 

Концертът на Jamiroquai в столицата ще бъде на 28 юни в зала "Арена Армеец". Проявата не е част от турнето на бандата. Тя идва у нас специално като реванш към почитателите, които преди две години не успяха да се насладят на изпълненията й на живо в Разлог.

Събитието вече е обявено в официалния сайт на групата, а скоро ще бъде готово и видео обръщението на Джей Кей към родните меломани. Билетите ще са на стойност от 60лв. до 120лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com/) и неговите партньори, касите на EasyPay, както и онлайн в мрежата на Epay (https://www.epay.bg/

Само ден по-късно - на 29 юни пък организаторите са поканили певицата Джеси Джей, която ще гостува за първи път в страната ни. Повече подробности можете да прочетете тук: https://www.facebook.com/.



Снимка -  https://www.facebook.com/

Няма коментари: