вторник, 9 април 2013 г.

Анистън била стресирана на първата си сватба

Когато се омъжвала за Брад Пит актрисата била под голям стрес. Затова сега я кара по-спокойно с годеника й Джъстин Теру. 
През 2000-та година една от най-обичаните двойки в Холивуд сключва брак. Тогава обаче дори сватбения агент на звездите бил на мнение, че не се чувства удобно заради огромните разходи по събитието. Слуховете гласят, че церемонията е струвала към един милион долара, като към цената влизали и 13-минутните фойерверки и 50-те хиляди цветя. 

Това е причината сега актрисата да иска по-тиха и скромна венчавка, която ще стане реалност малко по-късно тази година. Кевин Лий, който отново ще ръководи булката за това какво да има или няма на сватбата, споделя пред сп. "Грация": "Те няма да пръскат милиони за сватба с много хора, които бегло познават. Брад искаше това, когато се жениха. Това в крайна сметка беше толкова стресиращо за нея, че тя не можа да се наслади на специалния момент."

Агента разкрива, че идната проява ще е романтична и в тесен кръг. По неговите думи дамата била изключително влюбена, намерила своята сродна душа и знаела, че всичко това си струвало.
 
"Празненството ще бъде основно за време със семейството и приятелите им. Няма да има обети за вричане във вярност и ядене. Това ще бъде изцяло в стила и вкуса на Джен, така че ще има сладки, романтични детайли.", допълва още Лий. 



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: