четвъртък, 11 април 2013 г.

Halle Berry продължава да работи и бременна

Наскоро стана ясно, че актрисата очаква второ дете. Това било голяма изненада за самата нея, защото в момента е на 46 години.
Красавицата признава, че този път се чувства много по-спокойна и мисли да работи почти до краят на бременността си. Тя споделя пред "E! News": "Едно нещо е сигурно: Най-добре е да продължавам да работя. С идващо бебе, мама няма време за губене."

Когато Бери станала майка за първи път си взела почивка близо четири години от киното, защото това било предизвикателство за нея и искала да се отдаде на дъщеря си напълно. Сега обаче нещата стоят по друг начин. 

Звездата счита, че майченството не влияе на ролите й на големия екран. Тя ставала все по-добра в работата си и се надява един ден децата й да гледат всички филми с нейно участие. 

По думите на  Halle факта, че е бременна не означава, че иска да играе само в ленти на Дисни. Има голяма вероятност новороденото, което е на път да е момче и въпреки че е развълнувана от новината, известната майка е и в лек шок. С ръка на сърце дамата разкрива, че вестта за бебето е най-голямата изненада до този момент в живота й. 

Припомняме, че актрисата е сгодена за френския актьор Оливър Мартинес и има петгодишно дете от бившия си приятел Габриел Обри

 

Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: