вторник, 16 април 2013 г.

Тони тръгва на лятно турне

След известно прекъсване певицата се появява с усмивка в студиото на Би Ти Ви и споделя искрено и лично за личните и професионалните си успехи и падения.
Близо три години Тони се загуби от музикалната сцена поради проблеми със здравето. Въпреки че не пожела да разкрива подробности тя обясни в "Преди обед", че е била на ръба да си отиде. Радва се, че е имало хора до нея в този труден момент и с усмивка на лице коментира, че болестта е зад гърба й. 

Наскоро изпълнителката направи проект с Рут Колева "Break of the day". Той е посветен изцяло на благотворителна кауза. Режисьор на нестандартното видео е Адриана Янкулова.

В момента чаровната поп-звезда обикаля с бенда си по клубове в страната. През летните месеци участията й ще са основно край морето, като ще има възможности и за концерти във вътрешността на България. 

От известно време Тони работи с композитора и музиканта Светлин Къслев, с когото правят нови аранжименти на вече познатите й песни. Като бек вокал към тях се присъединява и Мария Николаева. 

Певицата не скри факта, че до ден днешен се чува с Галя и Миро от дует "Каризма", а навремето е имало идея тя да се включи към дуото и да стане трио, но това така и не се случило. 

За повече подробности около програмата на Тони за идните месеци можете да следите профилите й в социалните мрежи: https://www.facebook.com/.



Няма коментари: