понеделник, 8 април 2013 г.

Paramore с нов албум

Групата била шокирана като осъзнала колко странно е звученето в предстоящата им компилация. То било много по-различно от това в предишни техни проекти.
Този ще е четвъртия студиен албум на бандата, която е приятно изненадана от първоначалните записи. Звука е доста по-различен за самите членове, а какво остава за феновете им. Подобни промени не винаги се харесват от публиката, но тук ефекта е поразителен и за това говорят и самите музиканти.

Хейли Уилямс, която е фронтмен на групата, каза: "Ние сме шокирани от това, което е в албума, но сме и развълнувани."

Басистът Тейлър Йорк добавя: "Не мисля, че някога сме били толкова горди и доволни от това, което сме правили. Честно казано не бих променил нищо в този албум.''

Четири години след платинените продажби на LP "Brand New Eyes", поп-пънк изпълнителите се завръщат с нови идеи. Това е първият им самостоятелен албум, който те ще продуцират без Josh и Zac Farro. Братята напуснаха групата през 2010г. след като имаха спречквания, защото искаха само Хейли да подпише договор с техния лейбъл Atlantic Records.

За новото звучене на Paramore е виновен Justin Meldal-Johnsen, който е техен продуцент в момента, е работил с имена като преди Мейси Грей и M83. Момчетата и момичето са изключително щастливи, че работата им спори и знаят, че са в добри ръце. Все още няма информация как ще се казва компилацията, колко песни ще съдържа и кога ще бъде пусната на пазара. 


                                                                                 Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: