четвъртък, 18 април 2013 г.

Jay Z и Дженифър Лорънс - най-влиятелните хора

Излезе списъка с имената на 100-те известни личности, които са сред най-влиятелните в света за 2012-та година.
Според проучване на сп. "Тайм" освен рапъра и актрисата челни места в класацията заемат още Бионсе, Джъстин Тимбърлейк и Брайън Кранстън. Изданието публикува списъка с имената на 100-те най-популярни личности. Освен това към броят бяха включени и седем корици с лика на член от въпросния лист. 

Сред победителите бяха и президентът Обама и неговата съпруга. Певецът, който се завърна с нов албум Джъстин Тимбърлейк, звездата Брайън Кранстън, актьора Даниел Дей-Луис, водещия Jimmy Fallon, както и Кристина Агилера и Бионсе също бяха сред номинираните за най-влиятелни личности. 

В утрешния брой е любопитно да се прочете как известни хора говорят едни за други Така например кметът на Ню Йорк дава своето мнение за Джей Зи. Джоди Фостър пък разкрива отношението си към по-младата й колежка - Дженифър Лорънс. 

Майкъл Блумбърг казва следното: "Jay-Z е истинско въплъщение на New York. Дете израснало в труден квартал, преодолява лошото влияние на улицата, никога не е изпускал мечтите си, застава на върха и продължава да работи, за да достигне нови пазари. Когато никой не иска да подпише договор с него създава свой собствен лейбъл и  музикална империя. Има модна линия, откри спортни барове, от съвсем наскоро представлява и професионални спортисти. Почти всичко, което е подхванал е било успешно. Сложи и пръстен на Бионсе. По този начин доказва, че американската мечта може да бъде осъществена.''

Пъления списък с имената на най-влиятелните лица за миналата година на списание "Time" можете да намерите на следния линк: http://time100.time.com/.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: