сряда, 10 април 2013 г.

Део и Лора - разделени този път наистина

От известно време се говореше, че двойката е сложила край на взаимоотношенията си. Затова вече няма съмнение.
Ако до скоро двама криха, че връзката им не върви, то вече всичко стана ясно. След като влезе в предаването "Dancing Stars", Алекс Сърчаджиева обяви не веднъж в ефир, че блондина има нова изгора и това е неговата учителка по танци - Елена.

Чаровника в не малко интервюта е казвал, че иска и му е време за семейство, а изпълнителката е споделяла, че още й е рано за деца и се наслаждава на живота и професионалната си кариера. Въпреки различията в личен план те не спират да работят. В края на 2012-та дъщерята на Данчо Караджов издаде нов сингъл с Goodslav, Део и Буч - "Духа вятъра сърдит". 

Лора и Део имаха връзка цели осем години, а последните дори живееха заедно. Уви, краят не е розов и доста от феновете им не са щастливи от факта, че вече не са приятели. Певицата разкрива пред сайта paparazzi.bg, че не гледа шоуто, а освен летния сезон й предстои и съвместен проект с още две нейни колежки. Деян от своя страна проговори пред сп. "Story" за първи път за раздялата си с блондинката и затова, че вече има нова любов.

Интересното е, че водещите грасят и друга звездна двойка - Яна Акимова и Петко Димитров. В предишния сезон танцьорката започна връзка с Орлин Павлов, а сега медиите усилено искат да внушат на зрителите, че младата и талантлива дама има нещо повече от професионални отношения с бизнесмена. За момента и двамата отричат подобна новина, а певеца дори е категоричен, че не иска да я коментира. 



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: