петък, 5 април 2013 г.

Джерард Бътлър си почива от киното

Актьорът мисли да попътува по света след като наскоро завършиха снимките по последния проект с негово участие.
След като приключи с ролята си в "Olympus Has Fallen" чаровния мачо мисли да избяга от киното за известно време и да се отдаде на заслужена почивка и околосветска обиколка. 

В лентата той играе агент Майк Банинг, който е агент на тайните служби и който трябва да спаси президента от терористи, които са заловени в Белия дом. Въпреки че филмът е направен в Америка, звездата смята, че съдържанието е увлекателно и ще се хареса на хора от различни краища на света. Относно политическия трилър, в който участва той каза за британския сайт "BANG Showbiz" следното: "Темата за тероризма се отнася за всеки един от нас. Дали обичаме или мразим лидерите си е без значение. Никой обаче не иска да им навреди."

43-годишният актьор обяснява още, че колкото и да обича професията си има нужда да си отдъхне за кратко. За него пътуването е вид презареждане, което води до добра промяна в начина на живот.

След снимките на продукцията Джерард Бътлър разкри, че се отправя към Италия, Тайланд, Колумбия и Шанхай, за да се наслади на различните култури и да си вземе глътка свеж въздух от Холивуд. Той остави в тайна с кого ще посети екзотичните места - с близки или приятели.


 
                                                                                Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: