понеделник, 1 юли 2013 г.

100 Кила става кмет?

Рапърът има желание ако му бъде дадена възможност да стане кмет на варненския квартал "Аспарухово". Той обещава целия нощен живот да бъде изместен именно там.
Килата призна пред Росен Петров, че може да се откаже от музиката за няколко години ако стане кмет. Музикантът никога не е криел любовта си към Варна и квартала, където е израснал. Той обеща, че нощния живот ще бъде изместен и плажната алея в "Аспарухово" ще бъде атрактивна.

Явор Янакиев сподели в "Нека говорят" и за трудните времена в живота си, тогава когато е нямал нищо. Бившият министър на социалните грижи Емилия Масларова му е пращала колети с хранителни продукти.

В момента 100 Кила е един от най-нашумелите изпълнители у нас. Всяка нова негова песен става хит, а участията са му ежедневие. Нещо повече - той ще подгрява не кой да е, а Snoop Lion. На 8 юли в зала "Арена Армеец" световноизвестния рапър ще зарадва феновете си за втори път. Това ще бъде вторият му концерт в България, след идването му през 2008-ма година. Според варненеца не е изключено двамата да изпеят нещо заедно за публиката.



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: