понеделник, 19 август 2013 г.

100 Кила аут от ТВ7

По предварителна уговорка рапъра е трябвало да участва във финала на предаването "Мис България" 2013. Той обаче злоупотребил и медията му даде червен картон.
На 17 август беше финала на формата, в който беше избрана най-красивата българка - Нанси. По план двама изпълнители трябвало да се включат в програмата. Това са Мария Илиева и 100 Кила, който щеше да излезе на сцената с балет и шоуто му щяло да бъде обещаващо. 

Уви, това не се случи. Певицата изпя най-новата си песен "Играя стилно" и "I Like". Когато обаче дойде време водещите да обявят следващата звезда - настана лек смут. Кирил Ефремов, от името на продукцията и от директорския борд на ТВ7 обяви, че рапъра, който е от ромски произход, е постъпил некоректно към телевизията. 

По думите на актьора, варненеца е опитал да изнуди медията за повече пари, освен това е имал и други участия в същия ден. Заради това му поведение шефовете му бият черен печат и 100 Кила няма да се появи по ТВ7 за неопределен период от време. 

Ефирното време на изпълнителят беше заменено с подбрани кадри на красавиците в Двореца, които прекараха там един месец. Рапърът не е коментирал случилото се в интернет, по което съдим, че явно не се е впечатлил особено от ситуацията.



Няма коментари: