сряда, 28 август 2013 г.

Криста и DJ Marten с общ проект

Двамата бяха гости на Би Ти Ви, където разкриха как и къде са почивали през лятото и какви идеи имат, за да изненадат меломаните.
Мартен и Криста се познават отдавна, имат общи приятели и се движат в една компания. Това разказаха те в "Преди обед". От дълго време са искали да работят заедно, но поради ангажименти, не се е случвало до този момент.

Съвсем скоро ще е готов ремикса към песента "Силна любов", в която певицата си партнира със Спенс. Като цяло "Funkyfied Project" ще включва нови аранжименти на парчетата на изпълнителката. Целта е те да звучат по-клубно, а стила, на който Мартен е фен е soul, funk, r&b. 

Дебютът им на сцена ще бъде на театралния фест в Балчик "Виа Понтика". Той ще се проведе от 1 до 15 септември в Архитектурно-парков комплекс Двореца. Наесен пък музикантите се заканват, че ще "разбият" меломаните в столицата със свежите си идеи. 

Стана ясно още, че Криста е прекарала лятото на палатки с приятели, а диджеят е гастролирал София - Варна и е навъртял около 10 хиляди километра за три месеца. Не веднъж той е споделял, че в Морската столица има много приятели, а бар "Кубо" е любимото му място край морето. Делничните дни е бил в София обаче все пак е успявал да намери време през уикиндите и да се наслади на Варна отблизо. 

За повече подробности можете да следите профилите на артистите в социалните мрежи: https://www.facebook.com/  и  https://www.facebook.com/krista.stereoroom.




Снимка - "Импулс"

Няма коментари: