вторник, 27 август 2013 г.

Eminem пуска нов албум през ноември

Рапърът обяви, че на 5-ти ноември излиза новата му компилация. Това ще е първия му албум насам след тригодишно отсъствие.
"The Marshall Mathers LP 2" ще е осмия студиен албум на Еминем. Последния негов проект "Recovery" излезе през 2010-та. Белият рапър обяви по време на музикалните видео награди на МТВ, че новия му албум ще е готов през ноември. В него ще има песни и с Dr. Dre и Rick Rubin.

От днес меломаните могат да чуят най-новия сингъл на американеца "Bezerк": http://www.youtube.com/. За момента парчето се радва на колебливи мнения - някои го харесват, други - не. Като цяло над 60% от критиците смятат, че то е добро. Този процент обаче едва ли ще се понрави на Еминем, който работи твърде много, за да си върне феновете обратно. 

Наскоро се появиха слухове, че Slim Shady не се е представил добре на "The Reading and Leeds Festivals", които се състояха във Великобритания от 23 до 25-ти август тази година. Някои считат, че той се е правил, че пее. 

Един от организаторите на форума заяви за сайта NME: "Никога не съм чувал по-голяма глупост през живота ми. Абсолютно не е вярно. Бях през цялото време на сцената. Нямаше нищо като имитиране."

Според Melvin Benn, Еминем е един от най-големите джентълмени в музикалната индустрия и дори е трудно да се намери такъв като него. Участието му е било възхитително. Той е искал малко повече лично пространство, защото всеки се опитва да е близо до звездата, а не е възможно. Може това да е причината някои от почитателите да са останали недоволни и да си измислят разни истории.




Няма коментари: