петък, 23 август 2013 г.

"Карибски пирати" 5 излиза през 2015-та

Продължението на сагата ще бъде пуснато на големия екран през юли 2015-та година. Този път лентата ще бъде озаглавена "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales".
В интервю за предаването "This Is Infamous" директорите на продукцията са съобщили името й - "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales". Ролята на Джони Деп ще претърпи промени, а продуцент ще бъде отново Джери Брукхаймър.

"Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" беше първата част без звездите Кийра Найтли и Орландо Блум. Снимките за петото продължение ще започнат в края на тази или началото на идната година. През юли 2015-та пък лентата ще излезе в кината.

Наскоро Деп разкри, че продуцентите на първата част искали да го уволнят понеже не разбирали въплъщението му като капитан Джак Спароу. 

Той каза: "Бях толкова близо до съкращение, колкото никой друг. Говорих с един от шефовете и му казах, че е прав и че трябва да ме уволнят, но също така трябва да ми платят за времето, което отделих. Те не можеха да разберат какво правя. "Дисни" искаха да ме уволнят. Те не разбираха образа, който играех. Нещо повече - мислили са да слагат субтитри на филма."




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: