четвъртък, 22 август 2013 г.

DMX е бил арестуван отново

Рапърът, който напоследък се изявяваше като пастор, се оказа, че все още има своите грехове от миналото. Той бил задържан заради притежание на марихуана. 
На 20 август DMX бил задържан в Южна Каролина и отведен в най-близкия полицейски участък, преди да бъде преместен в затвора. Малко по-късно той бил освободен, но в момента е под домашен арест.

Рапърът освен, че притежавал дрогата, бил и пиян. Във видео заснето по време на случилото се той казва: "Това не е нормална проверка - 18 полицая, 5 коли, разкарайте се от тук."
Камионът, с който чернокожия изпълнител пътувал бил спрян понеже направил неразрешен обратен завой. След разследването се оказва, че той притежава наркотик и е в нетрезво състояние.

DMX не признава, че марихуаната е негова, но доклада на полицията сочи, че до шофьора е намерено трева, а освен това в автомобила са открити и скрити торби. След като е откаран в участъка, става ясно, че той вече е бил арестуван за подобно деяние.

Ърл Симънс, както е истинското му име, отказал да сътрудничи на органите на реда дори бил агресивен. В клип, който публикува сайта  TMZ се вижда, че певеца крещи, че не е шофирал. Можете да гледате целия запис тук: http://www.tmz.com/.

Като се яви в съда DMX най-вероятно ще бъде осъден на 15-дневен срок на пробация. Първото задържане на американеца за притежание на марихуана беше през 2000-та година. Тогава той беше обвинен и в измъчване на животни.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: