четвъртък, 15 август 2013 г.

Ed Sheeran работи с The Game и Rudimental

Британецът лично съобщи новината в социалните мрежи. Първо той писа, че е в студио с електронната банда, а по-късно сложи снимка с рапъра.
Ед Шийрън обича да експериментира и винаги колаборациите му са се получавали доста успешно. След като Rudimental нашумяха с "Waiting All Night" сега музиканта е решил да ги покани в най-новия си проект. 

Изпълнителят, който е познат на меломаните основно с баладите си, публикува в туитър снимка от студиото, където си почива с The Game. От своя страна хип-хоп звездата сподели в Instagram, че са направили класически запис.

Рапъра написа: "Просто направихме класически запис с приятеля ми Ед Шийрън. Една от най-добрите сесии в живота ми."

Преди няколко дни червенокосият певец се срещнал с още известни артисти. Джони Деп бил забелязан да го посещава в студиото му в Л.А. Там бил и Zayn Malik от One Direction. Най-вероятно скоро ще има още приятни изненади от 22-годишния талант.

Припомняме ви, че британеца е номиниран за "Най-добро мъжко видео" за песента "Lego House." За приза ще се борят още Justin Timberlake, Robin Thicke, Bruno Mars и Kendrick Lamar. Музикалните награди на MTV ще бъдат излъчвани на живо от Barclays Center в Бруклин на 26 август.



Няма коментари: