петък, 16 август 2013 г.

Calvin Harris: Rita Ora мрази музиката ми

Диджеят и певицата започнаха връзка през май тази година. От тогава насам са в светлините на прожекторите, за момента двойката добре понася този факт.
Calvin Harris мисли, че Rita Ora не обича закачливите му песни. Въпреки това той е сигурен, че връзката по между им е базирана на здрава основа. 29-годишния диджей разкрива, че приятелката му не е сред най-ентусиазираните по време на концертите му.  

Шотландецът споделя пред вестник "Sun": ''Рита не харесва денс музиката. Тя наистина не харесва музиката ми, но аз харесвам нейната. Ние не сме заедно поради музикални причини, което е страхотно.''

22-годишната изпълнителка от своя страна не крие, че да имаш връзка пред очите на обществеността не е лесно. Британката обаче счита, че са в "чудесна позиция", защото вземат решения относно естеството на тяхната романтика и това как заедно да се справят със светлината на прожекторите.

Тя казва: "Винаги е малко трудно. Не е идеално, когато до себе си имаш човек, който харесваш и хората започнат да го снимат. Това е малко странен сценарий, но аз просто се опитвам да ги игнорирам. От вас зависи къде сте избрали да отидете като двойка, какво сте избрали да правите и колко усамотени искате да сте. Ние сме в "чудесна позиция" в момента. В интернет публикуваме това, което искаме и се носим по течението. Засега сме добре."




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: