четвъртък, 29 август 2013 г.

Jessie J с нов албум

Певицата съобщи новината в социалните мрежи. Дискът излиза в края на септември тази година.
Вторият студиен албум на британката ще носи името "Alive" и ще съдържа 13 песни. Преди броени седмици излезе видеото към пилотното парче "It's my party", a вече меломаните могат да чуят премиерно траковете в UK iTunes. 

За разлика от други нейни колеги Джеси е доста активна в социалните мрежи - поства снимки и статуси по няколко пъти на ден. Можете да видите последния чифт обувки, очила, лак или снимки на звездата без грим. 

Именно там тя качи фотос с обложките на първия и втория си албум. Под него написа:"Толкова съм благословена да го правя повторно. Благодарна всеки ден."

Новия проект на изпълнителката ще е готов на 23 септември. Певицата е работила неуморно цяла година, за да изненада феновете си. Когато цялата музикална индустрия беше събрана на музикалните видео награди на МТВ в Ню Йорк, блондинката гостува на финала на "X Factor" в Австралия. Не са малко критиците, които считат, че малко музиканти биха се "жертвали" и биха поели друг ангажимент в този така специален ден за тях.

Три са дуетните песни в албума. Гостите, които са си партнирали с чаровната дама са Becky G, Big Sean, Dizzee Rascal и Brandy.




Няма коментари: