понеделник, 26 август 2013 г.

Ето ги победителите в MTV VMA 2013

Официалната церемония премина сравнително спокойно. Без скандали не се размина, но като цяло всички привидно се забавляваха по време на събитието.
Вечерта започна с тричасов моден маратон на червения килим. За най-зле облечената знаменитост беше избрана Кейти Пери, а тази с най-добър стайлинг - Тейлър Суифт.

Шоуто откри не коя да е, а именно Лейди Гага, която отново провокира с нестандартна визия - само по бельо, което имитираше миди. Изпълнявайки най-новия си сингъл "Applause" лейдито се завърна на музикалната сцена след операция на бедрото. Преди основния си хит, тя изпя акапела оперно произведение, а на главата си имаше бял куб. 

Майли Сайръс и Робин Тик направиха интерпретация на We Can't Stop" и "Blurred Lines". Певицата се появи на фона на куп гигантски плюшени мечета, с които танцува. Нейното облекло също беше доста оскъдно и украсено в образа на мечка. 

С ръка на сърце може да кажем, че това беше денят за Джъстин Тимбърлейк. Той направо взриви публиката, когато по време на микса си на сцената излязоха колегите му от *N Sync. Те заедно представиха импровизирана версия на "Bye, Bye, Bye". Младият талант пък взе приз за цялостно творчество, който го нареди до имената като Майкъл Джексън, Мадона и други. Той освен на феновете и екипа си благодари и на момчешката банда, от която е тръгнала кариерата му.

Въпреки че сладката Тейлър Суифт спечели отличие за най-добро женско видео, не престана да "хейтва". Първо излизайки за наградата благодари на "човека, който я вдъхновил за тази песен - той си знаел кой е", камерите следяха реакцията на Хари Стайлс. По-късно, когато One Direction взеха статуетка за най-добра лятна песен, красавицата обиди повторно публично бившето си гадже казвайки: "Shut the f--- up!"

Кейти Пери закри проявата с атрактивна програма. За миг сцената заприлича на боксов ринг, а тя беше облечена със спортен тигров сутиен и копринени боксови шорти. Американката изпълни "Roar" - пилотната песен от предстоящия й трети албум "Prism". 

Целия списък с победителите от музикалните видео награди на МТВ можете да видите тук:

Видео на годината: Justin Timberlake - "Mirrors"
Най-добро хип-хоп видео: Macklemore, Ryan Lewis feat. Ray Dalton - "Can't Hold Us"
Най-добро видео на изпълнител: Bruno Mars - "Locked Out of Heaven"
Най-добро видео на изпълнителка: Taylor Swift - "I Knew You Were Trouble"
Най-добро поп видео: Selena Gomez - "Come & Get It"
Артист с перспективи: Austin Mahone - "What About Love"
Най-добра колаборация: P!nk feat. Nate Ruess - "Just Give Me a Reason"
Най-добро видео със социално послание: Macklemore, Ryan Lewis feat. Mary Lewis - "Same Love"
Най-добро рок видео: Thirty Seconds to Mars - "Up in the Air"
Най-добра арт режисура: Janelle Monae feat. Erykah Badu - "Q.U.E.E.N"
Най-добра хореография: Bruno Mars - "Treasure"
Най-добра кинематография: Macklemore, Ryan Lewis feat. Ray Dalton - "Can't Hold Us"
Най-добра режисура: Justin Timberlake feat. Jay-Z - "Suit & Tie"
Най-добър монтаж: Justin Timberlake - "Mirrors"
Най-добри визуални ефекти: Capital Cities - "Safe and Sound"    
Песен на лятото: One Direction - "Best Song Ever"



Снимка -  http://www.usmagazine.com/

Няма коментари: