вторник, 20 август 2013 г.

*NSync се събират отново

Момчешката поп банда ще се събере заедно след повече от десет години раздяла. Това ще стане на сцената на музикалните награди на MTV този уикенд. 
Джъстин Тимбърлейк ще получи приз за цялостно творчество. Освен това той ще изненада публиката с присъствието на Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone и Chris Kirkpatrick. Фронтменът е поканил колегите си да споделят с него този така специален момент в кариерата му. 

Според вестник "New York Post" групата ще се събере отново заедно след 10-годишна почивка. В чест на певеца момчетата ще го подкрепят по време на получаването на наградата "Michael Jackson Video Vanguard" за приноса му към музикалната индустрия.

Очаква се звездата да изпълни част от най-големите си солови хитове и да отдаде почит към бандата, в която е членувал седем години. Малко преди гранд събитието *NSync били забелязани във ВИП ложата на концерта "Legends of the Summer", който се състоял в Маями миналата седмица. Основният организатор бил Джей Зи, а сред останалите гости били и съпругата на Джъстин - Джесика Бил и майка му. 

* NSync стартираха през 1995г. и се радваха на световен успех в разгара на славата си между 1998-ма и 2002-ра година. Създадоха поредица от хитове като 'Tearin' Up My Heart', 'It's Gonna Be Me' и 'Girlfriend'. Техен мениджър беше откривателят на "Backstreet Boys" - Лу Пърлман. Тогава само за ден бяха продадени един милион копия от албума им "No Strings Attached". През 2002-ра беше последната им изява и от тогава насам не се е чувало нищо за reunion. През същата година изпълнителят започва своята солова кариера с дебютния си албум "Justified". 



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: