вторник, 13 август 2013 г.

Аштън Къчър създава своя модна компания

Актьорът има за цел да направи луксозна марка за дрехи. Нейното име ще е "Pickwick & Weller" и ще създава най-удобните тениски в света.
Като повечето известни личности и Аштън не издържа на изкушението и ще отвори своя собствена компания за дрехи. 35-годишния артист решава да реализира идеята си след разговор с приятели. 

Къчър иска да направи едни от най-удобните всекидневни облекла. Той споделя пред сп.  "HELLO!" следното:"Говорих с приятел за това какво носим всеки ден. Решихме да направим възможно най-доброто от всичко. Нося тениска всеки ден, така че създавам една компания, наречена "Pickwick & Weller" като ще преследваме целта да правим най-удобните фланелки в целия свят. Аз съм облечен с една такава сега и ако не е най-комфортно с нея, то тя доближава до това чувство."

По мнението на звездата много по-важно е да си облечен в удобни дрехи, отколкото да си с маркови такива. 

Красавецът допълва още: "Моят личен стил се крие в това преди всичко да има удобство и комфорт - ако е така ще го нося. Смешно е, когато искаш да си с модерна визия, тогава тенденцията работи отвън навътре. Това означава, че те е грижа повече да изглеждаш добре, отколкото да се чувстваш комфортно. За мен напоследък е точно обратното - държа да се чувствам удобно, а след това да мисля за това как изглеждам."





Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: