понеделник, 12 август 2013 г.

Орландо Блум играе Батман?

Актьорът е гласен да участва в нов блокбъстър на Warner Bros. Henry Cavill пък ще влезе в ролята на Супермен.
Продукцията, която трябва да излезе през 2015-та се казва "Батман срещу Супермен". В образа на човека-прилеп най-вероятно ще се въплъти артиста от "Карибски пирати". Именно той е един от фаворитите, чиито имена се споменават, когато става дума за лентата. 

Във филма за първи път зрителите ще видят и Хенри Кавил, който ще играе Супермен. По информация на в-к "Daily Express" е било ясно, че Орландо ще бъде част от проекта дори още да получи обаждане. Нещо повече публиката в САЩ ще е заинтригувана да гледа двама британци, които спорят за лидерство. 

От компанията обявиха, че след две години ще бъде реализиран филма, който може би ще е на едно ниво по рейтинг с "Супермен" и "Мъж от стомана". Последният спечели 650 милиона долара от продажби по целия свят, а беше пуснат едва през юни. 

Има слух, че директорите са търсели за двете роли и по-възрастни актьори - Брус Уейн - за Батман и Джош Бролин - за Супермен.

Според критиците от "The Hollywood Reporter" ако Уейн играе Батман, то той ще представлява този от 30-те години, който вече е създаден и е по-здрав физически. Новата продукция не цели да се доближава до оригиналната версия или да имитира възраждането на "Черния рицар". "Батман срещу Супермен" ще бъде режисиран от режисьора Зак Шнайдер, а сценарият ще е на Дейвид С. Гойер

В края на годината феновете на Блум ще могат да му се насладят в продължението на "The Hobbit" - "The Desolation на Smaug".



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: