петък, 2 август 2013 г.

Jamie Lee Curtis катастрофира с кола

За щастие актрисата се възстановява сравнително бързо след инцидента, след който е била приета по спешност в болница.
На 1 август Джейми Лий Къртис участва в сериозна автомобилна катастрофа и е откарана в болница с линейка. Тя е пътувала с черен Yukon SUV във Венеция, Калифорния, когато шофьора й се блъска в BMW. Актрисата и още един човек са превозени в две отделни линейки по спешност в болнично заведение. Дамата била с незначителни наранявания и вече си почива у дома. Другият пострадал е с повече поражения. 

По-любопитното в ситуацията е появата на Джоди Фостър. Тя е отишла на мястото на катастрофата буквално минути след обаждане, че приятелката й е пострадала. Точно като по филмите, свидетели разказват, че най-известната актриса в Холивуд скочила моментално, за да се увери, че дружката й е добре. 

Иначе феновете на Къртис може да очакват през 2014-та да играе заедно с Кристен Бел и Джеймс Франко в "Veronica Mars". Въпреки че още не е на големия екран, лентата е събрала над 2 милиона долара от посещения в официалния си сайт. 

Фостър пък ще си вземе малко почивка от роли в киното. Тя ще бъде режисьор на драмата "Money Monster", в която ще се разказва за популярна телевизионна личност, чийто качества го правят гуру на Wall Street




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: