вторник, 31 януари 2017 г.

Pharrell Williams стана татко на тризнаци

Макар изпълнителят и съпругата му да пазеха дълго време в тайна щастливата вест, то днес техният говорител потвърди новината за списание "Vanity Fair".
Представителят на звездите отказа да коментира пола или имената на новородените, но заяви, че майката и децата са живи и здрави след раждането. 

През септември миналата година се появиха слухове, че Helen е бременна. Тогава тя присъства на парти на "Chanel" в Холивуд с тоалет, който описваше корема й. По нищо не личеше обаче че чака тризнаци. Музикантът и половинката му вече имат 8-годишен син Rocket. 

Певецът гостува на Oprah Winfrey през 2014-та, където разкри защо са кръстили момчето си по този начин. "Индианците кръщават по същия начин децата си на някаква сила, животно или елемент. Ние се спряхме на името след като човек изобрети машина, с която да се издига нагоре.", обясни тогава пред водещата гордия татко.

Двамата влюбени имаха дългогодишна връзка, но сключиха брак едва през октомври 2013-та. Williams обожава да прекарва време със семейството си край морето. Това е и причината венчавката им да беше на яхта именно в този американски град. Дрехите на младоженците очаквано не бяха традиционни за сватбена церемония. 

Pharell винаги е считал съпругата си за добър приятел. В шоуто на Savannah Guthrie той сподели: "Страхотно е. Това да сте приятели е невероятно. Всяка вечер да купонясваш и да заспиваш до човека, с който си свикнал.".

В Световният ден на океаните ментора от "The Voice" призна: "Елементът, с който се идентифицирам е водата. Израснал съм във Вирджиния Бийч. Живея в Маями. Обожавам лодките и това да съм край океана - това е най-великото чувство на света. Понякога се чувствам, че живея във водата. Повечето ми идеи идват под душа и морето винаги ме е вдъхновявало. Ето защо водата е голямо вдъхновение за мен. Важно е да действаме, защото живеем далеч от брега, но той е всичко за нас и не може да си позволим да го замърсяваме и нараняваме.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: