вторник, 1 февруари 2011 г.

Белослава с нова песен

Парчето носи името "No matter" и излезе в края на миналата седмица. За радост на мнозина нейни почитатели, певица го публикува в интернет.
След като Белослава скоро пусна демо версия към друга своя творба - "The walk", сега броени дни преди 14 февруари - празникът на влюбените "Св. Валентин", изпълнителката зарадва феновете си с "No matter".
Новото парче носи много позитивизъм и любов, както всички песни на талантливата певица. Посланието, което тя отправи към почитателите си е толкова красиво. Ето защо решихме да споделим част от него и с вас:

"Приятели, искам да споделя с вас всепоглъщащото и неизлечимо усещане от любовта ми към музиката. Много ми се иска с няколко думи да споделя с всички вас посланието за съзерцание, трепет и топлина към всичко, което ни заобикаля и открива. То не е само песен, музика или подредба в този ред на мисли, то е осъзната реалност от подарените ни мигове. То е послание за обич, нежност и изкушение за душите ни. Изпращам ви новата ни песен "No Matter". Тя е за вас."
Белослава

Можете да чуете песента "No matter" тук: http://soundcloud.com/beloslava/no-matter.



Снимка - http://soundcloud.com/

Няма коментари: