четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Phuture Shock на живо във Варна

След като миналото лято Деси и Фичо издадоха третият си проект и направиха промоция в София, сега идва ред бандата да зарадва и варненци. 
Името на албума им е "In & Out" и съдържа песни изцяло на английски език. Компилацията е мастерирана в студио в Берлин, а продуценти са си самите те. 
Деси и Фичо десет години радват българската публика на ъндърграунд, клубната сцена. Това е третият им албум, след "Live" и "Playback". В новия диск, ясно може да бъде разпознато звученето на Phuture Shock - стилни, лесно запомнящи се мелодии, които предизвикват емоции за танци, но и отпускат сетивата ти с грууви ритъм.

Основното послание в музиката на Phuture Shock е вплетено в идеята за по-добър живот, изпълнен с любов и разбиране между хората. Участието на Деси и Фичо във Варна е част от турнето им по повод албума. В плановете на групата влиза и видеоклип към парчето “In & Out”. 

Групата ще представи новия си албум на 25 февруари от 23 часа в зимния "Кубо" бар в Морската столица, а входа ще е свободен. Освен новите парчета, те ще изпълнят и по-популярните си песни с друг аранжимент.

Част от песните им можете да видите тук: 



Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: