петък, 18 февруари 2011 г.

Откриват две музикални телевизии за месец

За по малко от един месец в интернет пространството стартират две нови български музикални телевизии. Това са телевизията за рок музика "T-Rock TV" и телевизията за българска pop, rock, r&b музика "BOX TV".

На 15 февруари беше дадено началото на първата българска музикална телевизия, ориентирана към рок музиката от последните четири десетилетия "T-Rock TV". Едни от основните цели, които са си поставили ръководителите на медиата са: да покаже рок музиката по света и у нас, да подари на зрителите качествено рок изживяване и да подкрепи българските рок артисти.
Каналът работи нон стоп и може да бъде приет некодиран и през сателит Intelsat IS 12 - 45 E на територията на цяла Европа. За повече подробности около седмичната програма на телевизията можете да проверите тук: http://www.trock.bg/.

На 21 февруари пък ще стартира другата музикална телевизия "BOX TV". Официалното й откриване ще бъде поставено в понеделник от 19 часа в столичния София Лайв Клуб. Сред специалното ВИП парти ще бъдат и музикантите Графа, Мария Илиева, Мариана Попова, Орлин Павлов, Криста, Любо, Буба, Весела Бонева, Мона, Young BB Young, Маги Джанаварова, Touch Down, Billy The Kid, B.O.Y.A.N. и Knas.

От телевизията организират и игра за почитателите на българската музика. Десет души имат реалната възможност да спечелят по 2 покани за събитието, за целта почитателите трябва да влязат във фейсбук страницата на медиата и да отговорят на въпроса: "Защо обичам българска музика?". Победителите ще бъдат обявени на два дни преди проявата.

Тази телевизията също ще е с 24-часова програма. Главен приоритет на новата медиа е именно българската музика. Феновете ще могат да се радват на всякакви стилове: естрада, поп, рок, R&B, dance, съвременни хитове...За повече информация можете да посетите: http://www.boxtv.eu/.




Няма коментари: