понеделник, 21 февруари 2011 г.

Мария Илиева "Like-ва" Варна и Русе

На 24 и 26 февруари поп певицата заедно с изпълнителите от "Стерео стая" ще представят на варненци и русенци последния хит на красавицата "I Like". Това стана ясно от фен профила на Мария Илиева във фейсбук.
В месеца на виното и любовта, талантливата Мария Илиева е избрала да зарадва феновете си във Варна и Русе. Почитателите й съвсем скоро ще имат възможност да чуят и ремикса на песента "I Like", който е дело на DJ Doncho.

На 24 февруари певицата заедно с Криста, Мона, Боян ще представят новото парче във Варна. Събитието е по повод откриването на обновеният "Планет клуб" в Морската столица. Една от изненадите, която очаква присъстващите е, че шестима от тях ще спечелят удоволствието да се снимат за билборд, на който ще бъде изписано името на песента и след това ще бъде поставен на видно място в града. Партито е с начален час 22:00, а входа ще е свободен.

На 26 февруари феновете на певицата от Русе ще могат да се насладят на "Една любовта вечер с...Мария Илиева". Концерта ще бъде от 18:00, в зала "Филхармония" в местния Дом на културата. Сред специалните гости, които ще се включат в програмата ще бъдат Криста, Елена Кокорска и Боян.

На 1 март изпълнителката ще направи концерт в Европарламента, по повод Националният празник на страната ни - 3 март. Тогава заедно с нея ще вземат участие и популярните музиканти Найджъл Кенеди и Теодосий Спасов.



Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: