четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Деси Тенекеджиева с албум

След седем години на музикалната сцена варненката най-накрая издаде своят дебютен албум. Това сподели днес самата тя в предаването "Денят е прекрасен" по Би Ти Ви.
Актрисата, която от няколко години се изявява и като певица, съобщи че две години е работила върху албума си. Той носи името "Crazy Butterfly" / "Луда пеперуда" и е с поп, джаз, техно и чил аут звучене. Видеото към песента можете да видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=IGj8YpUsRpg. Текстът на пилотното парче е нейно дело, а аранжимента е на Магомед Геланиевич - Мага. Именно той е и музикалният продуцент на изпълнителката.
  
Деси обяви, че в момента снима клип в Лондон към друга песен - "Everybody", в която си партнира със Саймън Бритън от „TEARS FOR FEARS”. Той  е музикант с „Грами”, в американските чартове е в топлистите като аранжьор. 

Стана ясно още, че Деси започва да се занимава с музика, след като ролите й в театъра и киното намаляват. Музиката е едно ново предизвикателство за нея. След разговор с маестро Живко Петров, актрисата се запознава с пианиста Боби Вълчев, с когото работи в момента. Сред другите по-известни музиканти, които участват в компилацията са Калин Вельов, Мишо Йосифов, Веселин Веселинов-Еко и други джазмени. 

Тенекеджиева, строго пази личният си живот в тайна. Въпреки това тя спомена, че сега има мъж до нея, който е финансист и с когото случайно я запознава нейн приятел.



Снимка - http://bg.wikipedia.org

Няма коментари: