четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Поли Генова отива "на инат" в Германия

След като преди две години русокосата певица стигна до полуфинала на "Българската песен на Евровизия", две години по-късно мечтата й стана реалност. Поли Генова ще представя страната ни в Германия с парчето си "На инат".
Началото на финала на конкурса за "Българската песен на Евровизия 2011" беше поставен с Мария Илиева и песента "I Like". След това чаровната брюнетка прие ролята на водеща и заедно с колегата си Орлин Павлов информираха зрителите за правилата на конкурса. Стана ясно, че тази година при евентуална прилика във вота на журито и публиката, предимство ще има този на феновете. Също така почитателите на българските песни, нямаха право да гласуват по няколко пъти за един изпълнител.

Сред по-интересните и екстравагантни представяния бяха на Мона, Поли Генова и Милена. Рок звездата взриви зала 1 на НДК с огнено шоу, в което участваха и двама сумисти. Най-лошо се представиха момчетата от Група "032" и  Пламена, които буквално "крещяха" на сцената. 
След като 19-те песни бяха изпълнени на живо, музикантите от "Дърти Пърчис", "Три О Файв", Румънеца и Енчев, румънците от "Хотел ФМ" и малчуганите от "Бон-бон" (които направиха микс от парчетата победители на Евровизия през годините), забавляваха публиката, докато данните от есемесите се обработват.

Музиканта Стефан Димитров, който е председател на конкурса у нас, обяви крайните резултати. Поли Генова беше избрана единодушно от Академията и зрителите, да представи страната ни в Дюселдорф.
Разбира се, като във всяко живо предаване имаше и много гафове, за които едва ли ще прочетете например в сайта на БНТ. Като започнем с факта, че красавеца Орлин бъркаше непрестанно сценарият, след това се оказа, че е и по-суетен от Мария, която смени едва два тоалета по време на шоуто. Певеца смени стайлинга си поне три пъти. Имаше и технически проблем при представянето на Стани и Насо, поради което се наложи да повторят песента "I know".

За някои хора може да няма връзка, но според нас името на песента на Поли е пряко свързана с шоуто по ТВ 7, в което изпълнителката участва. Още преди две години в медийното пространство се говорише, че музиканта Дани Милев, с когото певицата си партнира в предаването "На инат" е помогнал парчето й да стигне до финала. Няколко години по-късно късмета се усмихна на блондинката.

Парчето "На инат" носи много позитивизъм, хъс и борба за живота. Пожелаваме успех на Поли Генова и нека да представи България достойно пред Европа. Песента й можете да я чуете тук: http://www.youtube.com/watch?v=fNN3K3KbotA.



Няма коментари: