сряда, 16 февруари 2011 г.

Ирина Флорин с нов клип

Певицата избра да покаже за първи път новото си видео към сингъла "Невинни слънца" в ефира на Би Ти Ви.
 Тази сутрин специален гост в сутрешния блок на Би Ти Ви беше изпълнителката на "Цвят лилав" - Ирина Флорин. Последният й хит се казва "Невинни сърца" и вече се върти по радио станциите у нас, а от днес и по телевизионните канали. 

Текста на песента е написан от Биляна Димова, а музиката и аранжимента са дело на музикантите Момчил Колев и Жоро от група "Остава", с които Ирина си партнира от години.
        
Певицата представи и най-новият си албум "Копринена жена", в който има бонус тракове (синбеци на песните) и луксозна обложка с текстовете на парчетата. Стана ясно, че от 2008г. красавицата заедно с нейните колеги работят по компилацията.  Песните с повече китари и рок звучене в диска са направени именно от Жоро.
       
На въпрос на Анна Цолова дали се печели от продукцията на качествена музика в България,  изпълнителката беше повече от категорична, че това е невъзможно.
Ирина Флорин има идеи за пробиване и в модната индустрия, но до този момент това е само мечта, тъй като както самата тя каза: "Още като си отвориш очите ти трябват пари за всичко".
Клипа на "Невинни сърца" можете да гледате скоро в сайтовете на БГ радио и Би Ти Ви, както и тук: http://www.youtube.com/.

 

Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: