петък, 11 февруари 2011 г.

Белослава и Графа на "Св. Валентин" във Варна

Едни от най-популярните и обичани български изпълнители ще зарадват многобройните си почитатели от Морската столица. Концертите им са по повод Денят на влюбените - 14 февруари.
След като преди три седмици красавицата гостува заедно с маестро Живко Петров във варненския комплекс "Хоризонт", сега талантливата певица заедно с музикантите Антони Рикев и Росен Захариев ще вземат участие в събитието "Lost in Love and Passion".

Всяка година по същото време се събераме с любимите си хора, за да отпразнуваме Свети Валентин или Трифон Зарезан. Тази година варненци се оказват "печеливши", защото ще могат да присъстват на концерта на Белослава по повод 14 февруари. Феновете й сигурно вече се досещат, че няма да имат по-добро предложение от това да се "загубят в любовта и страстта" под ритмите на музиката на Бубето и то точно в Денят на влюбените. Не пропускайте тази възможност, да посрещнете празника на любовта и виното в компанията на една от най-чувствителните и харизматични български певици.  

Проявата е организирана от новото място в морския град - "Graffiti cafe". Партито е обявено с начален час 21:00, а входа ще е 10 лева. За повече подробности и резервации можете да видите: http://www.graffithotel.com/.

Другата интересна оферта за варненци е партито с Графа, което ще се състои в бар-галерията на хотел "Вентура". Събитието е част от националното клубно турне на певеца из страната ни, на което той представя пред публиката последният си албум "Невидим". Изпълнителят ще изненада почитателите си с нови ремикси и различно звучене на най-известните си парчета. В Невидим Tour 2011 участие ще вземат и Борислав Бояджиев - познат като DJ Borche и атрактивната танцьорка от клипа „Невидим“ - Индира.

Ако сте любители на нежните и чувствени балади, това е мястото за вас. Песните ще бъдат изпълнени от Влади, с много любов и настроение по повод празника на влюбените. Началото на купона е от 22:00, а входа ще е 20 лева.

За информация и предварителни резервации можете да разгледате този линк: http://www.ventura.bg/.

Снимкa -

Няма коментари: