четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Мастило във Варна

На 3 февруари (четвъртък) Вики и Десо от "Мастило" ще бъдат специалните гости във варненският The Martini Bar. Групата с нетърпение очаква срещата с феновете от морския град. Музикантите обещаха да зарадват почитателите си с много и приятни изненади.
"Мастило" ще изпълнят най-новото си парче "До края", както и хита "В ръцете ти е най-добре". Участието на бандата във Варна е част от новата инициатива на заведението за тази година. Отскоро посетителите на бара могат да се насладят освен на хубавите коктейли и на изпълнения на живо.

The Martini Bar LIVE е проект, който е планиран от доста време. Организаторите са си поставили за цел да канят, както варненски формации, така и популярни изпълнители, които за съжаление варненци гледат само по телевизията. На този етап това ще се случва всеки четвъртък вечер.

В рекламният клип на събитието Вики и Десо признават, че именно на това място, са прекарвали много нощи, които са прерастнали в дни и поканиха феновете си, да дойдат, за да се забавляват и да потанцуват с тях. Почитателите на качествената българска музика, ще имат възможност да разпуснат след 22 часа в компанията на "Мастило".



Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: