вторник, 22 февруари 2011 г.

Стинг идва отново в България

След като преди пет години легендарният английски певец направи концерт в Несебър, сега ще зарадва феновете си с участие в столицата.
След напълно разпродадените билети за концертите му в Северна Америка и Австралия, това лято изпълнителят тръгва на турне из цяла Европа. Турът ще носи името "Symphonicity". В продължение на два месеца - юни и юли, Стинг ще посети Франция, Германия, Унгария, Румъния и България.
Освен музикантите от неговия бенд, певеца е подготвил и изненада за почитателите си - той ще се качи на сцената заедно със симфоничен оркестър.

Определено концерта на Стинг в София, ще бъде едно от най-запомнящите се музикални събития у нас за 2011-та година.
Датата на концерта в България вече е обявена в официалната интернет страница на Стинг - 7 юни, а мястото е стадион "Георги Аспарухов". Сцената ще бъде разположена с гръб към сектор „В” на стадиона. Пред нея, ще бъдат позиционирани 5 500 седящи места. Останалите места ще бъдат разположени на трибуната на сектор „А”, като капацитетът по този начин е ограничен до 13 500 души.Билетите за концерта на Стинг ще бъдат на цени от 80, 100, 150 и 200 лева и могат да бъдат закупени от билетния център на НДК, онлайн на http://www.ticketpro.bg/, както и от официалния сайт на изпълнителят.

Благодарение на поканата от София Мюзик Ентерпрайсис, стотици български фенове ще имат възможността да чуят на живо песни като "Desert rose", "Rise and fall", "Message in a bottle", "Englishman in New York" и др.




Снимка - http://www.sting.com/

Няма коментари: