вторник, 10 февруари 2015 г.

Славин Славчев спечели "Х Factor"

Вчера бе финалът на третия сезон на музикалното предаване. Битката беше между Невена и Славин, но в крайна сметка момчето от Провадия спечели вота на публиката. 
Истинско шоу в близо три часа подготвиха Маги Халваджиян и екипа му. Именно продуцентът излезе в края на предаването, за да благодари на феновете и да насърчи зрителите и присъстващите да вярват в мечтите си. Още през март ще стартира другия телевизионен проект на българина с арменски произход "Като две капки вода".

За финалът организаторите поканиха победителят в британският "Х Factor" James Arthur и рок легендата Joe Lynn Turner. От "Нова телевизия" пък се похвалиха с рейтинга. Последният епизод на риалитито събра 32.2% от зрителите в активна възраст между 18 и 49г. пред малкия екран. 

В началото всички участници от сезона изпяха обща песен, а след като стана ясно кой е големият победител той изпълни песен написана специално от музикалния продуцент Дони.

На трето място в състезанието остана Михаела Маринова, която миналата година отпадна още в къщата на съдиите. Въпреки това 16-годишната дама изпя общо парче с любимеца си James, който беше я чул още на кастингите и беше сигурен, че тя ще стигне до финал.

Невена от Търговище, която се е явявала и в други музикални формати, изпълни песен на "Beatles" заедно с Жана Бергендорф, която пък спечели миналия сезон на "X Factor" у нас. 

Славин, който е участник от отбора на Мария Илиева, до последно не беше уверен в себе си и победата. Той е известен с афинитета си към рок музиката и да пее на една сцена с фронтмена на "Rainbow" и "Deep Purple" беше истинско предизвикателство за младия талант. Joe лично сподели изпълнението на варненеца "Can't Let You Go" на стената си във фейсбук преди броени дни и написа "Браво, той изпя една от моите песни. Не е типична песен за такъв вид шоу, но той се справи много добре". Рокаджията посъветва всички, които се занимават с музика да не губят страстта си по нея и да са много дисциплинирани ако искат да имат добър успех.



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: